Primarul Emil Moț și-a depus candidatura pentru un nou mandat, în fruntea Slatinei. Nume noi pe lista de consilieri locali

Primarul Slatinei, Emil Moț (PSD), și-a depus vineri, 26 aprilie, candidatura pentru un nou mandat. Edilul a fost însoțit de președintele PSD Olt, Marius Oprescu, de parlamentari social democrați, printre care: deputații Marius Iancu, Adrian Chesnoiu, Emil Albotă, Cătălin Grecu și senatorul Liviu Voiculescu, dar și de echipa de consilieri.

Pe lista depusă de PSD Olt pentru Consiliul Local Slatina au apărut nume noi, precum: Cristian Cismaru, fostul city manager al municipiului, profesorul Adelin Bărbulete, șeful ISJ Olt, dar și directorul Colegiului Național „Ion Minulescu” Slatina, profesorul Marius Perianu.

Emoționat, primarul Slatinei Emil Moț, a precizat că își dorește să continue proiectele pentru dezvoltarea orașului.

„Spunem, cu siguranță, că va fi un nou mandat. Dragii noștri slătineni, continuăm să dezvoltăm împreună Slatina. De opt ani, noi, cu echipa noastră, am lucrat, am muncit pentru dumneavoastră. Astăzi, este momentul în care ne-am depus încă o dată candidatura, suntem convinși că ne veți susține încă o dată, pentru că, atât eu, cât și echipa de la Primăria Slatina, am făcut doar lucruri bune pentru locuitorii municipiului Slatina, pentru că aici trăim zi de zi. Astăzi, vă demonstrăm că suntem cei care iubim cu adevărat Slatina. Continuăm să dezvoltăm împreună Slatina. Legat de lista de consilieri, este o listă omogenă, o listă plină de oameni de valoare, o listă de oameni competenți”, a spus edilul Emil Moț.

Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a precizat că proiectele care au fost promise slătinenilor, în mare parte, au fost realizate, oamenii fiind în continuare alături de echipa social-democrată.

„Am demonstrat, în acești opt ani, că lucrurile pe care le-am promis, în mare parte, au fost realizate, iar acest lucru ne dă încredere. Am stat de vorbă în această perioadă, în cele trei luni, am fost prezenți în Slatina, în toate cartierele, cu oamenii, iar oamenii ne susțin. Ca atare, mare parte din așteptările dânșilor au fost realizate. Avem un proiect pentru dezvoltarea Slatinei în continuare și trebuie să terminăm aceste lucruri. Cu o echipă de consilieri bună, oameni cu notorietate, oameni profesioniști, care au demonstrat ceva în această viață, cu tineri efervescenți care pot să facă treabă și sunt dornici de a căpăta experiență administrativă și politică, vom continua aceste proiect patru ani”, a spus Oprescu.

Primarul Emil Moț a condus opt ani municipiul Slatina, urmând să cabdideze, pe 9 iunie; pentru încă un mandat.

Lista PSD Olt pentru Consiliul Local Slatina:

 1. Gigi Vîlceleanu
 2. Emil Popa
 3. Alexandru Berechet
 4. Ștefan Văduva
 5. Adrian Bărbulete
 6. Marius Perianu
 7. Gabriela Șerban
 8. Cristian Cismaru
 9. Mihai Cîrloganu
 10. Cristina Ilie
 11. Alexandru Popistaș
 12. Viorel Dincă
 13. Loredana Stroiuleasa
 14. Ion Vătrai
 15. Constantin Antonescu
 16. Maria Tudose
 17. Adelina Oprișor
 18. Elena Drăghici
 19. Marius Băltărețu
 20. Florin Bît
 21. Daniel Noajă
 22. Mihai Gurlui
 23. Iuliana Bădoi
 24. Costinel Iamandi
 25. Silvia Grofu
 26. Mirel Nistor
 27. Marius Pisică