Accident rutier grav, la Slătioara. Un tânăr de 18 ani a murit

UPDATE: Traficul rutier pe DN65, în dreptul localității Slatioara a fost reluat în jurul orei 12.00.

Un tânăr de 18 ani, din Slatina, a murit, după ce mașina sa a intrat în coliziune frontala cu un tir.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Slatina, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Vlădești, județul Vâlcea.

În urma evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Traficul rutier este blocat pe Drumul National 65, luni, 29 aprilie, în comuna Slatioara, județul Olt, din cauza unui accident rutier.

Polițiștii olteni sunt la fața locului și fac cercetări.

În aceste momente, traficul rutier pe Drumul Național 65 este blocat, pe ambele sensuri de deplasare, în comuna Slătioara ca urmare a producerii unui eveniment rutier.

Polițiștii sunt prezenți la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului„, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

revenim cu detalii