Și-a înjunghiat soția, pe o stradă din Drăgănești-Olt. Femeia de 37 de ani a murit la Spitalul Slatina/ UPDATE A fost reținut

UPDATE: Bărbatul de 37 de ani care și-a ucis soția, pe o stradă din orașul Drăgănești-Olt, a fost reținut în noaptea de 29 spre 30 aprilie.

Acesta este acuzat de săvârșirea infracțiunii de omor calificat.

„În urma probatoriului administrat, în noaptea de 29 spre 30 aprilie a.c., procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore față de bărbatul de 37 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând a fi prezentat Tribunalului Olt, cu propuneri legale, în cursul zilei de 30 aprilie 2024”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Un bărbat de 37 de ani, din comuna Sprâncenata, județul Olt, și-a înjunghiat luni, 29 aprilie, în jurul orei 15.00, soția pe o stradă din orașul Drăgănești-Olt. Femeia de 37 de ani a fost transportată la Spitalul Slatina, unde a murit.

Polițiștii spun că totul s-a întâmplat pe fondul unui conflict în familie. După ce și-a înjunghiat soția, bărbatul a fugit, însă a fost prins pe strada Livezilor din Drăgănești-Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Sprâncenata, în timp ce se afla pe strada Căpitan Drăgănescu, din orașul Drăgănești-Olt, pe fondul unui conflict intrafamilial, i-ar fi aplicat soției sale, în vârstă de 37 de ani, mai multe lovituri cu un obiect ascuțit-tăietor în zona toraco-pectorală.

Femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a decedat.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei pe strada Livezilor din orașul Drăgănești-Olt, acesta fiind condus la sediul poliței pentru audieri”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

La fața locului, s-a deplasat și o echipa complexă de cercetare din cadrul Serviciului Investigații Criminale Olt și Serviciului Criminalistic Olt pentru a efectua cercetarea la fața locului sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, urmând a fi dispuse măsurile legale.

fotografie ilustrativă, strada Drăgănești