Spectacol de 1 Mai, la Pădurea Strehareți. Slătinenii pot ajunge în zonă cu autobuzele Loctrans

Primăria municipiului Slatina vrea să reînvie tradiția și va organiza miercuri, 1 Mai, un eveniment în Pădurea Strehareți, mai mulți interpreți urmând să urce pe scena special amenajată în aer liber. Slătinenii pot ajunge în Pădurea Strehareți cu autobuzele Loctrans, care vor avea curse la un interval de 25 de minute.

Viceprimarul municipiului Slatina, Gigi Vîlceleanu, a vorbit despre programul pe care l-a pregătit municipalitatea pentru 1 Mai, precizând că accesul în pădure se va face doar pietonal.

„Vom organiza un spectacol, în intervalul 10.30-16.00, mai mulți interpreți și trupe urmând să urce pe scena organizată în aer liber, la Pădurea Strehareți. Slătinenii vor putea să achiziționeze produse culinare, dulciuri și băuturi de la comercianții care vor veni în această zonă. Vor putea să facă și grătar, dar în locurile special amenajate, cu produsele aduse de acasă. Accesul în Pădurea Strehareți se va face doar pietonal, din strada Carol se blochează accesul cu mașina. Practic, autoturismele vor fi lăsate sus și se va merge pe jos până la zona special amenajată”, a precizat viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu.

În zona Pădurii Strehareți se va putea ajunge cu autobuzul, care va circula din 25 în 25 de minute.

„Vă anunțăm că mâine, 01 Mai 2024, puteți călători cu autobuzele și microbuzele Loctrans către Pădurea Strehareți, cu plecări la fiecare 25 de minute, între orele 10:00 și 18:00. Această rută specială va lega stațiile: Gara, Artileriei, Steaua, Metalurgic, Fabra, LPS și OMV, oferindu-vă un traseu confortabil către destinație.

De asemenea, Linia 1 va include Pădurea Strehareți ca și punct de întoarcere la orele menționate, pentru a vă permite să vă bucurați de Ziua Muncii în aer liber.  Transportul va fi disponibil în întregul oraș pentru a vă asigura accesibilitatea și confortul pe  întreaga zi”, au anunțat reprezentanții Loctrans Slatina.

Primăria municipiului Slatina a reabilitat integral zona de agrement din Pădurea Strehareți, lucrările fiind finalizate în primăvara anului trecut. Municipalitatea a refăcut drumul principal, a introdus rețea de iluminat public, a creat piste de bicicletă și a fost construit un loc de joacă special pentru copii.

Totodată, zona unde sfârâiau grătarele în urmă cu două-trei decenii a fost complet reabilitată.