FOTO. Sărbătoare, la Nicolae Titulescu. Iris, campioana județului, a fost premiată de președintele AJF Olt

Sărbătoare în comuna Nicolae Titulescu, echipa locală de fotbal devenind campioana județului. După ce a câștigat sâmbătă, 11 mai, partida disputată, pe teren propriu, cu Victoria Dăneasa, cu scorul 12-2, Iris Nicolae Titulescu a fost premiată de președintele AJF Olt, George Constantinescu. Iris va reprezenta județul la barajul de promovare în eșalonul al treilea.

În cadrul etapei a XXIII-a a Ligii a IV-a, Iris Nicolae Titulescu a câștiga partida cu Victoria Dăneasa, cu scorul 12-2.

Prezent la festivitatea de premiere, președintele AJF Olt, George Constantinescu, a felicitat echipa din Nicolae Titulescu.

„Vă felicit, în primul rând, pentru performanța obținută! Felicităm, în primul rând, jucătorii, staff-ul de care, cu siguranță, ați avut nevoie. Vrem, din partea AJF Olt, să vă mulțumim pentru contribuția adusă la dezvoltarea acestui fenomen în județul nostru și să vă înmânăm o diplomă de merit. Felicitări și mult succes, pe viitor!”, a spus George Constantinescu.

În barajul de promovare în Liga 3, ediția 2024-2025, Iris Nicolae Titulescu va întâlni campioana din județul vecin, Vâlcea. Campioana Oltului va disputa primul meci pe teren propriu, pe 16 iunie, returul fiind programat pentru 23 iunie.

Iris Titulescu: Zaharia, Mușa, Ioncea, Tuică, Mincă, Piscaru, Băboi, Comănescu, Butoi, Ana, Vătui.

Victoria Dăneasa: Sîrbu, Dade, Picea, Bănică, Minulescu, Chirțu, Pană, Nitișor, Chera, Biru, Vasile.