Zeci de copii, la Ziua Poliției Locale Slatina

Zeci de copii au fost prezenți marți, 21 mai, la sediul Poliției Locale Slatina, unde a avut loc Ziua porților deschise. Micuții s-au arătat încântați de sirenele mașinilor aflate în dotarea Poliției Locale Slatina, dar au văzut și dispeceratul, unde sunt monitorizate zone din municipiul Slatina.

Directorul Poliției Locale Slatina, Bogdan Apostoliceanu, a precizat că acești copii au fost invitați pentru a vedea dotările polițiștilor locali.

„Sărbătorim Sfinții Constantin și Elena, dar și Ziua Poliției Locale. Cu această ocazie, vreau să felicit polițiștii locali, pentru activitatea desfășurată și pentru implicarea în tot ceea ce ține de activitatea Poliției Locale. Am avut  invitați 50 de copii de la LPS Slatina și de la Grădinița „Ion Creangă”  pentru a vedea dotările Poliției Locale Slatina, dispeceratul, pentru a ști că, atunci când merg la locurile de joacă, sunt  supravegheați și sunt în siguranță. La mulți ani, Poliția Locală! La mulți ani, tuturor polițiștilor locali! La mulți ani, Constantin și Elena!”, a spus Apostoliceanu.

Întrebat câți polițiști locali sunt în Slatina, acesta a precizat că numărul este destul de mic.

„Din păcate, sunt prea puțini polițiști locali față de nevoile pe care le are Poliția Locală Slatina. La acest moment, cu totul avem 78 de angajați ai Poliției locale, 49 sunt efectiv în teren. Ar mai fi nevoie de încă atât, dar, din păcate, legislația nu ne permite, suntem blocați la un angajat la mia de locuitori”, a adăugat șeful Poliției Locale Slatina.