A fost emisă autorizația de construire pentru reluarea lucrărilor la Sala polivalentă din Slatina

Primăria municipiului Slatina a emis autorizația de construire pentru reluarea lucrărilor la Sala polivalenta din Slatina.

Anunțul a fost făcut de edilul Slatinei, Emil Moț, care a precizat că toate etapele de avizare au fost finalizate

„Astăzi, am emis Autorizația de Construire pentru execuția lucrărilor la Sala de sport multifuncțională cu 3000 de locuri, un obiectiv de investiție major pentru municipiul nostru. Toate etapele de avizare necesare din cadrul comisiilor Companiei Naționale de Investiții și Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației au fost finalizate, inclusiv emiterea Hotărârii de Guvern din data de 22 februarie 2024. Proiectantul desemnat de Compania Națională de Investiții va depune proiectul tehnic pentru avizare, urmând apoi scoaterea la licitație pentru desemnarea constructorului. Această sală de sport va aduce multiple beneficii municipiului nostru, facilitând organizarea de evenimente sportive și culturale de amploare. În cel mai scurt timp, vom avea un nou șantier pentru acest proiect ambițios”, a spus primarul Emil Moț.

Contractul pentru obiectivul de investiții «Construire Sală de sport multifuncţională, localitatea Slatina, judeţul Olt», atribuit de CNI, a fost reziliat în 13 martie 2020, ca urmare a intrării în insolvenţă a antreprenorului care executa lucrările la acest obiectiv