Primăria Drăgănești preia clădirea Finanțelor Publice din oraș

Clădirea Finanțelor Publice din Drăgănești-Olt trece în administrarea Primăriei Drăgănești-Olt. Executivul a aprobat această preluare în ședința din 23 mai.

Edilul orașului Drăgănești, Marian Tudorică, a anunțat că în această clădire vor fi mutate mai multe birouri din cadrul Primăriei Drăgănești-Olt.

„Sunt extrem de fericit să vă anunț că una dintre primele mele promisiuni din 2020, de când am obținut primul mandat ca primar, devine realitate! Am promis că voi repune în circuit clădirea Finanțelor Publice din Drăgănesti-Olt.

Astăzi (n. red. 23 mai), am primit cu bucurie Hotărârea de Guvern aprobată, despre preluarea clădirii Finanțelor Publice( Fiscul), din administrarea Ministerului Finanțelor și înregistrarea în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al Orașului Drăgănești-Olt.

Clădirea Finanțelor Publice din Drăgănești, o clădire dezafectată, urmează să fie igienizată, apoi o vom reda în folosință, pentru a deservi tuturor serviciilor din cadrul structurii Primăriei Drăgănești-Olt: Serviciul de Evidență a Populației, Serviciul de Asistență Socială, Executări silite”, a spus primarul Marian Tudorică.