Cinci milioane de euro, pentru refacerea și modernizarea străzilor din Cartierul HCC din Caracal. Lucrările au fost demarate

Primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea, a anunțat marți, 28 mai, că a început reabilitarea străzilor din cartierul HCC, toată infrastructura rutieră din această zonă urmând să fie modernizată. Termenul pentru finalizarea lucrărilor este de doi ani.

Proiectul are o valoare de cinci milioane de euro, fondurile fiind nerambursabile.

„Am început reabilitarea străzilor din cartierul HCC. Printr-un proiect cu fonduri nerambursabile alocăm 5 milioane de euro pentru a reface și moderniza infrastructura rutieră în tot cartierul.
În tandem cu finalizarea lucrărilor la rețeaua de apă și canalizare, investim în asfaltarea acestor străzi pentru a ne putea bucura pe deplin de o infrastructură modernă!
În paralel, continuă asfaltarea în tot orașul, pe străzile unde s-au efectuat lucrări de canalizare și extindere a rețelei de apă.
Se lucrează și la modernizarea infrastructurii pe străzile care au pietriș, pentru a crea confort cetățenilor din zonă”, a spus edilul orașului Caracal, Ion Doldurea.