Un caracalean de 50 de ani este acuzat că a violat și șantajat o fată de 13 ani. Bărbatul a fost reținut

Un bărbat de 50 de ani, din municipiul Caracal, a fost reținut, pe 27 mai, într-un dosar de viol și șantaj.

Caracaleanul este acuzat că ar fi violat o fată de 13 ani. Mama fetei a sunat la poliție și a anunțat că fiica sa ar fi fost victima infracțiunii de viol.

„Din primele verificări, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Caracal au stabilit faptul că, în perioada august – decembrie 2023, un bărbat de 50 de ani, din municipiul Caracal, ar fi invitat minora la locuința acestuia, în repetate rânduri, unde ar fi constrâns-o să întrețină relații sexuale cu acesta.

Ulterior, bărbatul ar fi șantajat minora să întrețină un nou raport sexual cu acesta, întrucât  minora ar fi refuzat să mai meargă la domiciliul acestuia”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

În urma probatoriului administrat, la data de 27 mai a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri legale.