Un bărbat a ajuns la Spitalul Slatina, după ce a fost mușcat de mai mulți câini, în gospodăria sa din comuna Curtișoara

Un bărbat de 68 de ani a ajuns vineri, 16 decembrie, la Spitalul Județean de Urgență Slatina, după ce a fost mușcat de mai mulți câini, în curtea locuinței sale din comuna Curtișoara. Potrivit unor surse din anchetă, căinii sunt ai vecinului.

La data de 16 decembrie 2022, în jurul orei 10:45, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost mușcată de mai mulți câini, în comuna Curtișoara,  județul Olt.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Găneasa.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 68 de ani, în timp ce s-ar fi aflat în curtea locuinței sale din comuna Curtișoara, județul Olt, ar fi fost mușcat de mai mulți câini.

În urma evenimentului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorului temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.