Echipa Lupii Profa se va înscrie în Liga a IV-a, din sezonul următor

Echipa Lupii Profa, care a câștigat finala fazei județene a Cupei României 2024, cu scorul 1-0, în fața grupării Recolta Stoicănești, ar putea să evolueze, în sezonul următor, în Liga a IV-a.

Reprezentantul echipei Lupii Profa, Gigi Mitrache (foto), a declarat miercuri, 29 mai, că va mai face câteva achiziții și va duce echipa în eșalonul al IV-lea.

„Anul viitor o să mergem la Liga a IV-a și vrem să mergem la baraj pentru Liga a III-a. Am avut de foarte multe ori șansa să mergem în Liga a IV-a, dar pe noi ne rețin foarte mult locurile de muncă pe care le avem și nu putem să jucăm sâmbăta. O să facem sacrificii și o să mai luăm câțiva băieți și o să mergem la Liga a IV-a”, a spus Gigi Mitrache.

Lupii Profa este liderul Seriei I a Ligii a V-a din județul Olt, urmând să meargă mai departe în Cupa României, după ce s-a impus în fața grupării Recolta Stoicănești, cu 1-0.

O altă echipă care vrea să revină în Liga a IV-a, din sezonul următor, este formația din Radomirești, susținută financiar de Primăria Radomirești.