Primarul Emil Moț inaugurează cea mai nouă investiție din Slatina. Ce a pregătit municipalitatea pentru acest week-end

Primarul municipiului Slatina, Emil Moț, deschide oficial vineri, 31 mai, noul parc construit la fosta Bază Dumitru Dobrescu din cartierul Progresul, fiind pregătite surprize pentru slătineni.

Într-un clip video postat pe pagina sa de socializare, edilul a trecut în revistă toate investițiile realizate la fostul Ștrand din Progresul, slătinenii având la dispoziție teren de fotbal, de baschet, un loc de joacă modern, un mic spațiu pentru organizarea spectacolelor pentru cei mici, dar și o zonă pentru a face sport.

Dragi slătineni, vă așteptăm să inaugurăm împreună cea mai nouă investiție a Primăriei municipiului Slatina. Astfel, vineri, 31 mai, începând cu ora 17.00, vă așteptăm să ne bucurăm împreună și să petrecem un week-end minunat. Avem pregătite pentru dumneavoastră, în funcție de fiecare categorie de vârstă, multe surprize. Pentru cei mici, avem pregătit cel mai modern loc de joacă din orașul nostru. În acest mini amifiteatru, începând cu 31 mai, ora 17.00, vom avea spectacole pentru cei mici. Sâmbătă, 1 iunie, vom avea cel mai mare concurs de skating din sud-estul Europei, pe două categorii streetstyle și freestyle. Pentru pasionații de baschet, avem pregătit, un teren, de 3 la 3, unde se pot juca, distra și relaxa.

Celor care le place fotbalul, tenisul, aveți cel mai nou teren multifuncțional din Slatina. Pentru pasionații de șah, avem pregătit un spațiu destinat lor„, a spus primarul Emil Moț.