Polițiștii, detalii în cazul tânărului de 19 ani, care a murit înecat. Dosar penal pentru ucidere din culpă

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul tânărului care a murit sâmbătă, 1 iunie, înecat în râul Olt. Acesta se plimba cu un skyjet pe râul Olt, când s-a dezechilibrat și ar fi căzut în apă. Acesta era un tânăr jucător de fotbal de perspectivă, era legitimat la CSM Slatina, dar împrumutat la Petrolul Potcoava, în Liga a III-a.

Polițiștii spun că au fost sesizați sâmbătă seara, 1 iunie, în jurul orei 18.30.

În seara de 1 iunie 2024, în jurul orei 18:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul un tânăr s-ar fi înecat în râul Olt.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 11 Verguleasa și scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 19 ani, din municipiul Slatina, în timp ce se plimba cu skyjet-ul pe râul Olt, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut în râu”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Trupul tânărului a fost găsit astazi, 2 iunie.

” În dimineața de 2 iunie 2024, în jurul orei 10:40, după ce mai multe echipe de scafandri l-au căutat inclusiv pe timpul nopții, trupul tânărului a fost descoperit și adus la mal.Din nefericire, medicii au constatat decesul tânărului, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei.

In cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au adăugat reprezentanții IPJ Olt.