UPDATE/ Trupul tânărului a fost găsit. Verguleasa. Pompierii caută un tânăr de 19 ani, posibil înecat în râul Olt

UPDATE: Potrivit ISU Olt, trupul neînsuflețit al tânărului înecat în Olt a fost identificat de scafandri, la aproximativ 100 de metri în larg și adus la mal.
Decesul a fost constatat de medicul Serviciului Județean de Ambulanță.

UPDATE Potrivit ISU Olt căutările tânărului au continuat toată noaptea, dar nu a fost găsit.

„Căutările tânărului posibil înecat în Olt au continuat pe tot parcursul nopții. În sprijinul scafandrilor de la ISU Olt au venit trei scafandri de la ISU Mehedinți (2) și ISU Teleorman (1). Până în acest moment bărbatul nu a fost găsit, misiunea de căutare fiind în desfășurare”, a anunțat ISU Olt.

Scafandrii veniți de la Mehedinți și Teleorman au încheiat misiunea.

Cei trei scafandri de la ISU Mehedinți și ISU Teleorman au încheiat misiunea de căutare, fară rezultat, aceasta fiind continuată de scafandrii din cadrul ISU Olt”, au mai precizat reprezentanții ISU Olt.

Știrea inițială:

Pompierii olteni caută în aceasta seara, 1 iunie, un tânăr de 19 ani, despre care există suspiciunea că s-a înecat în râul Olt. Acesta ar fi căzut de pe un skijet, pe care se mai afla și un adolescent de 17 ani, cel din urma fiind găsit ( fără urme de traumă).

Intervenția ISU Olt are loc pe raza comunei Verguleasa, județul Olt.

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale pentru primă intervenție, o autospecială pentru transport scafandri și materiale la locul intervenției, acționează în comuna Verguleasa, pentru căutarea unui bărbat, în vârstă de 19 ani, posibil înecat în râul Olt. Misiunea este în desfășurare„, se arată în comunicatul ISU Olt.