Altercație într-o secție de votare de la CN „Radu Greceanu” Slatina. Ce spune Emil Popa, după ce a ajuns la UPU Slatina. „Pacientul este stabil hemodinamic”

Altercație în această dimineață, în Secția 3 de votare, de la CN Radu Greceanu Slatina, unde consilierul local Emil Popa ar fi fost lovit de candidatul liberal la Primăria Slatina. Scenele ireale s-au întâmplat în fața a zeci de slătineni, chiar în secția de votare. Emil Popa a ajuns la UPU Slatina, unde i se fac investigații medicale.

Acesta a precizat că a fost lovit puternic peste braț de către candidatul liberal, însă nu a putut să dea mai multe detalii, spunând că este la Radiologie, pentru investigații medicale.

„Am avut o altercație în Secția 3 din cadrul CN Radu Greceanu. I-am spus să-și dea camera jos și m-a lovit cu forță peste braț. Sunt la spital, unde mi se fac investigații. Nu pot să mai vorbesc, pentru că mi se fac investigații radiologice” a spus Emil Popa, consilier local PSD și directorul Loctrans Slatina.

Reprezentanții Spitalului Slatina confirmă că Emil Popa primește îngrijiri medicale de specialitate, spunând că pacientul este stabil hemodinamic.

 „Astăzi, 09 iunie 2024, la ora 10:59 s-a prezentat în Unitatea de Primire Urgențe, un barbat în vârstă de 43 de ani, afirmativ victimă a unei agresiuni fizice care a avut loc în cadrul unei secții de votare din Municipiul Slatina. Actualmente pacientul este stabil hemodinamic și este în curs de investigații și tratament de specialitate”, se arată într-un comunicat al Spitalului Slatina.

sursa foto: captură foto facebook