Oprescu: Am votat o echipă puternică, singura capabilă să transforme așteptările oamenilor în proiecte reale

Președintele CJ Olt Olt, Marius Oprescu, a votat astăzi, după prânz, la Școala nr. 1 Slatina.

Oprescu a precizat că a votat o echipă puternică, singura capabilă să transforme așteptările oamenilor în proiecte reale.

„Cu motivație, cu motivația de a continua dezvoltarea orașului Slatina și a județului Olt, cu motivația de a vota o echipă puternică, singura capabilă să transforme  așteptările oamenilor în proiecte reale și în realitate și cu motivația de a reveni la realitate, fără scandaluri, fără zgomot, fără jigniri, să revenim la normal.

Au fost (n. red. – scandaluri) pentru că, vedeți dumneavoastră, când n-ai putința, când de opt luni de zile n-ai prezentat niciun proiect pentru Slatina și n-ai venit decât cu ură și cu jigniri și cu anticampanie asupra adversarului, e greu ca în ultima zi să recuperezi această diferență. Și atunci încearcă să o acopere de manipulări, scandaluri, că poate-poate o ieși ceva. E cântecul de lebădă, să știți, ăsta este. Ceea ce s-a întâmplat astăzi e cântecul de lebădă, ultimul”, a spus Marius Oprescu.

Acesta a precizat că Oltul se află pe locul doi în țară privind prezența la vot.

„Sunt alegeri în întreg județul, sunt alegeri în toată țara. La nivelul județului Olt, așa cum au obișnuit, oltenii sunt harnici și încă de la prima oră a dimineații au fost prezenți la vot. Până la ora 12,00, când am urmărit eu site-ul AEP, eram pe locul II pe țară, continuăm să fim pe locul II pe țară. Nu e nimic anormal, de fiecare dată, cum știți, tot timpul am fost între primele trei județe pe parcursul zilei ca prezență la vot. Iată, am demonstrat că în continuare facem acest lucru, știm să apreciem democrația și ne manifestăm votul încă de la primele ore ale dimineții”, a adăugat Marius Oprescu.

Întrebat despre starea de sănătate a consilierului PSD Emil Popa, Oprescu a spus că acestuia i se pune mâna în ghips.

„Știu că a fost la spital, acum o jumătate de oră, poate mai bine, când am vorbit eu ultima oară cu dânsul, i se punea mâna în ghips. Ăsta e ultimul lucru pe care-l știu”, a conchis Oprescu.

.