Senatorul Paul Stănescu: „A pierdut, asta e, slătinenii au hotărât, ei știu cel mai bine ce au făcut. În politică, nu ești veșnic”

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat luni, 10 iunie, că în politică nu ești veșnic, sugerând că a anticipat un eșec privind alegerile de la Slatina. Liderul social-democrat a precizat că slătinenii au avut o problemă cu omul Emil Moț.

Reamintim că Emil Moț, candidatul PSD Olt pentru Primăria Slatina, a pierdut alegerile în favoarea liberalului Mario De Mezzo, care a obținut aproape 49 la sută dintre voturile slătinenilor.

„Dacă v-ați uitat atent pe rezultatele de la municipiul Slatina, Consiliul Local l-a câștigat PSD-ul , problema a fost cu omul, cu persoana Emil Moț. A pierdut, asta e, slătinenii au hotărât, cred că ei știu cel mai bine ce au făcut. Ne așteptam, erau calculele făcute, sigur, nu eram convinși, că până nu vezi rezultatele că vei câștiga, nu ești convins. Dar anticipam, în  politică nu ești veșnic”, a spus Paul Stănescu.

Întrebat despre diferența mare de la urne din Capitală, Stănescu a precizat că perioada pe care Gabriela Firea a avut-o pentru campanie a fost foarte scurtă, venind după o nominalizare nereușită.

„Nu îmi pot explica, cred că chestiunea s-a redus tot la persoane, doamna Gabriela Firea, perioada a fost foarte scurtă să-și facă campanie electorală, a venit după o nominalizare nereușită, domnul doctor Cârstoiu, și asta a afectat foarte foarte mult, problema nu este PSD-ul la Capitală, pentru că noi am câștigat sectoarele 1 și 2. (…) Vom face analize în perioada următoare, să vedem ce s-a întâmplat, momentan, nu știm ce s-a întâmplat. Este prima zi după alegeri, vom avea o Coaliție, vom sta de vorbă cu partenerii noștri, avem niște rezultate, știm ce vor românii, și PNL și PSD, este posibil să avem candidat comun, este posibil să nu avem ”, a adăugat Paul Stănescu.