Accident, la Oboga. O fetiță de 5 ani, transportată cu elicopterul la UPU Craiova

Un accident rutier a avut loc, miercuri, 30 decembrie, în localitatea Oboga, pe Drumul Județean 643.

În accident au fost implicate două mașini, care se deplasau din sensuri opuse, însă alte două autoturisme parcate în afara părții carosabile au fost avariate.

„În accident au fost implicate două autoturisme care se deplasau pe Drumul Județean 643 din sensuri opuse, fiind conduse de către un bărbat, de 22 de ani, din municipiul Timișoara,  respectiv de un bărbat, de 36 de ani, din comuna Călui, județul Olt. Alte două autovehicule, parcate în afara părții carosabile, au fost avariate în urma coliziunii dintre cele care erau în mișcare”, au precizat reprezentanții IPJ Olt.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

Răniții au fost transportați la UPU Slatina, iar o fetiță de cinci ani a fost preluată de elicopterul SMURD și a ajuns pe mâna medicilor de la UPU Craiova.

„În accident au fost implicate patru autoturisme, două aflate în mers și două parcate, în care se aflau cinci persoane, printre care și o minoră, în vârstă de cinci ani. O femeie, pasageră într-unul dintre autoturisme, a rămas încarcerată în urma evenimentului. Victima, în vârstă de 20 de ani, din Timișoara, a fost extrasă de pompierii cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare și preluată de echipajul SMURD, conștientă, cu suspiciune de fractură la membrul inferior stâng. Pacienta a fost transportată la UPU Slatina. Tot la UPU Slatina a fost transportat și șoferul unuia dintre autoturisme, cu fractură deschisă la membrul superior stâng. Minora, în vârstă de cinci ani, cu suspiciune de fractură de femur, a fost preluată de elicopterul SMURD Craiova, care a aterizat la locul evenimentului și a fost transportată la UPU Craiova”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.