Urmărire spectaculoasă pe străzile Slatinei. Mai multe echipaje de poliție au blocat mașina în trafic. Șoferul era băut și a fost reținut

Un șofer care circula pe strada Tudor Vladimirescu din Slatina nu a oprit la semnalul polițiștilor olteni, aceștia pornind pe urmele lui.

Potrivit IPJ Olt, în timp ce șoferul gonea pe străzile Slatinei acesta a intrat într-un gard. În cele din urmă, mai multe echipaje de poliție au blocat mașina în trafic.

„Conducătorul auto nu s-a conformat solicitării oamenilor legii, continuându-și deplasarea. Polițiștii au pornit de îndată în urmarirea autoturismului. În timpul deplasării, autoturismul condus de bărbat a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, rezultând doar pagube materiale. Conducătorul auto a continuat se sustragă solicitării de a opri. Mai multe echipaje de poliție din cadrul Poliției Municipiul Slatina au intervenit și au blochat în trafic autoturismul respectiv”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Bărbatul era băut și avea permisul suspendat, acesta fiind reținut pentru 24 de ore.

„În urma verificărilor efectuate,  polițiștii au stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Slatina. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest,  rezultând o concentrație de 1,13 miligrame/ Litru alcool pur în aerul expirat.  Bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge. Totodată, a reieșit faptul că acesta are permisul de conducere suspendat. Polițiștii Biroului Rutier Slatina au reținut bărbatul, pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, se mai arată în comunicatul citat.

foto. arhivă