Primarul comunei  Vitomirești, Robert Rotea, după ce a pierdut procesul cu ANI: „Vă asigur că voi candida și în 2024”

Primarul comunei Vitomirești, Robert Rotea, a pierdut definitiv procesul cu Agenția Națională de Integritate. Problemele primarului Robert Rotea au început în perioada 2013-2014 când a făcut parte și din Consiliul de Administrație al liceului din comună.

Rotea a fost reales primar în toamna anului trecut, iar în urma deciziei își pierde mandatul.

Printr-o postare pe pagina sa de socializare, Robert Rotea a precizat că va candida și în 2024 pentru funcția de primar.

„Dragi cetățeni ai comunei Vitomirești,

Pentru a lămuri ceea ce s-a vehiculat în aceste zile pe rețelele de socializare cu privire la faptul că nu mai sunt primarul dumneavoastră fac precizarea că: în perioada 2013-2014 am făcut parte din CONSILIUL DE ADMINISTRAȚIE AL LICEULUI VITOMIRESTI (neremunerat) fapt care în perioada respectiva era incompatibil cu funcția de primar, iar acest lucru a fost sesizat către Agenția Naționala de Integritate tocmai de cei care acum scriu despre mine pe rețelele de socializare. Precizez că în prezent e legal să faci parte din consiliile de administrație. Am pierdut procesul intentat împotriva Agenției Naționale de Integritate dar acest lucru nu înseamnă ca mi-am pierdut funcția de primar. Sunt în continuare PRIMAR al Comunei Vitomiresti și vă asigur că, cu sprijinul dumneavoastră, voi candida și în anul 2024”, a scris Robert Rotea.