VIDEO. Accident grav, la intrarea în Osica de Sus. O mașină a luat foc, iar traficul este blocat

Un grav accident rutier a avut loc luni, 15 februarie, pe DN 64, la intrarea în comuna Osica de Sus.

„În urmă cu aproximativ 10 de minute un accident rutier s-a produs pe DN 64, la intrare în comuna Osica de Sus. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului fiind găsit un autoturism în flăcări. Traficul rutier este complet blocat, desfășurându-se activități de stingere a incendiului și salvare a victimelor”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

În urma evenimentului rutier, patru persoane au fost rănite. O victimă a fost preluată de un elicopter SMURD. 

„La faţa locului au fost găsite două vehicule, un autoturism şi o autoutilitară – pompe funebre, ce transporta o persoană decedată în vederea înhumării, autoturismul fiind găsit în flăcări. În urma impactului au rezultat 4 victime, cei doi conducători auto şi ambii pasageri dreapta faţa din cele doua vehicule, unul dintre pasageri fiind preluat de un elicopter SMURD. Se continuă cercetările la faţa locului pentru a se stabili modalitatea de producere a evenimentului, traficul fiind in continuare blocat”, au mai transmis reprezentanții IPJ Olt.

Reprezentanții ISU Olt au precizat că toate victimele au avut nevoie de îngrijiri medicale. În timp ce bărbatul de 59 de ani a fost transportat la UPU Craiova cu elicopterul SMURD, alte trei victime au ajuns pe mâna medicilor de la UPU Slatina.

„În eveniment au fost implicate o mașină mortuară, în care se aflau șoferul, pasagerul și o persoană decedată și un autoturism, în care se aflau șoferul și o pasageră. În urma impactului, autoturismul a luat foc, cele două persoane aflate în acesta reușind să iasă în faza de dezvoltare a incendiului. Pasagerul din mașina mortuară a rămas încarcerat, iar pentru extragerea acestuia au fost îndepărtate mai multe elemente de caroserie. Pacientul, în vârstă de 59 de ani, a fost preluat de echipajele medicale, conștient, cu fractură de femur și traumatism cranio-cerebral, fiind transportat la UPU Craiova de elicopterul SMURD. Celelalte trei persoane implicate în accident, o femeie, în vârstă de 22 de ani, un bărbat în vârstă de 23 de ani și un bărbat în vârstă de 46 de ani, conștiente, politraumatizate prin accident rutier, au fost preluate de echipajele medicale și transportate la UPU Slatina”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.