Senatorul Liviu Voiculescu, despre extinderea rețelei de gaze, în Olt: „Pregătiți proiecte și aplicați pentru comunitățile pe care le reprezentați”

Senatorul de Olt, Liviu Voiculescu, a precizat că sunt disponibile 800 de milioane de euro fonduri europene pentru extinderea rețelei de gaze naturale.

Astfel, primarii din Olt trebuie să scrie proiecte în vederea introducerii rețelei de gaze natural în comunele pe care le reprezintă.

„800 milioane de euro, fonduri europene sunt disponibile pentru extinderea rețelei de gaze naturale din România. Anul trecut, guvernul Ludovic Orban a alocat un miliard de euro din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructura Mare, pentru extinderea rețelei de gaz din țara noastră, din care au fost trase, în primul apel, 200 de milioane euro. Anul acesta, guvernul condus de Florin Cîțu va deschide, pentru extinderea rețelei de gaze naturale, apeluri pentru 800 de milioane euro din bugetul UE, pe exercițiul financiar 2021-2027. Fac un apel către toți responsabilii din Olt: pregătiți proiecte și aplicați pentru comunitățile pe care le reprezentați. Vă asigur de tot sprijinul meu pentru a dezvolta județul Olt prin înființarea sau extinderea de rețele de distribuție a gazelor naturale. În noi stă puterea de a mișca și schimba lucrurile!”, a spus senatorul liberal.