Senatorul Siminica Mirea: „A fost respinsă finanțarea proiectelor de dezvoltare pentru localitățile județului Olt”

După ce bugetul a fost adoptat în Parlament, senatorul de Olt, Siminica Mirea, a precizat că toate amendamentele social democraților au fost respinse. Parlamentarul oltean spune că scopul acestor amendamente, susținute pe fiecare județ în parte, era dezvoltarea comunităților.

„Actuala guvernare nu dorește bunăstarea românilor! Fapt demonstrat în cursul Ședintei Plenului, în care toate amendamentele susținute de colegii mei social democrați, au fost respinse de către actuala coaliție de guvernare. Ne doream mai mult pentru români, iar viziunea noastră, precum și scopul acestor amendamente susținute pe fiecare județ în parte, au stat la baza dezvoltării tuturor comunităților din România, care ar fi permis noi proiecte de investiții”, a declarat senatorul de Olt.

Practic, nici proiectele pentru județul Olt nu vor primi finanțare.

Din păcate, și amendamentele susținute pentru județul pe care îl reprezint au avut același rezultat. Așadar, finanțarea proiectelor de dezvoltare ale localităților județului Olt au fost RESPINSE, în urma votului, iar situația județului Olt privind amendamentele susținute, nu este singulară! Un lucru e cert: Nevoile și problemele românilor nu prezintă interes în viziunea actualei coaliții, iar aspectele ce țin de dezvoltarea economiei prin investiții sau creșterea nivelului de trai al cetățenilor sunt ignorate totala mai spus senatorul Siminica Mirea.

Este prima dată când Legea Bugetului de stat a fost adoptată în forma propusă de Guvern.