VIDEO. Trei ore s-au luptat pompierii cu flăcările, la Sârbii Măgura. O femeie a ajuns la UPU Slatina, fiind intoxicată cu fum

Pompierii au intervenit vineri, 5 martie, la un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din comuna Sârbii-Măgura, ce s-a extins și la gospodăria alăturată.

Incendiul a luat amploare din cauza vântului puternic. Propietarul gospodăriei în care a izbucnit incendiul, o femeie de 68 de ani, a ajuns la UPU Slatina.

„Proprietara gospodăriei de la care a izbucnit incendiul, cu intoxicație cu fum, a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la UPU Slatina, conștientă și cooperantă. Pompierii au reușit localizarea rapidă a incendiului și au salvat locuințele aflate în apropierea celor două anexe cuprinse de flăcări. Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, salvatorii au acționat mai bine de trei ore”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

În urma incendiului au ars două anexe, din două gospodării, una cu suprafața de aproximativ 80 de metri pătrați și cealaltă de circa 40 de metri pătrați și bunurile aflate în acestea.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un cablu electric cu defecțiuni sau improvizații.