Programări online pentru pacienții Spitalului Corabia

Reprezentanții Spitalului Orășenesc Corabia au implementat un sistem prin care pacienții se pot programa online la cabinetele din Ambulatoriu, dar și pe secțiile unității medicale, doar accesând site-ul oficial.

„Am implementat un sistem de programări online ce este disponibil pe site-ul spitalului. Noi primim un e-mail în care vedem intenția pacientului. Cei de la cabinetul respectiv sună pacientul pentru confirmare și sunt stabilite toate detaliile pentru viitoarea consultație”, a spus Cristian Filip, managerul Spitalului Corabia.

Astfel, pacienții sunt scutiți de un drum inutil la unitatea medicală, iar aceștia se pot programa completând formularul de pe telefon sau din fața calculatorului. Formularul este disponibil pe site-ul spitalcorabia.ro, la secțiunea Programare online.

În Ambulatoriul Spitalului Corabia funcționează cabinetele de Oftalmologie, ORL, Psihiatrie, Dermato-Venerologie, Obstetrică-Ginecologie, Medicină Internă, Fizioterapie, Reumatologie, Neurologie, Pediatrie, Pneumologie și Dispensarul TBC.