Șoferul care a provocat accidentul de la Curtișoara era băut. A fost prins după două ore

Șoferul care a produs duminică, 21 martie, în jurul orei 17.20, accidentul de la Curtișoara era băut. Polițiștii l-au găsit la două ore după ce s-a răsturnat cu mașina în șanț, rezultatul alcooltest indicând o concentrație de 0,17 miligrame litri alcool pur în aerul expirat .

 „La aproximativ două ore de la producerea unui eveniment rutier pe raza comunei Curtișoara, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri din cadrul Poliție Municipiului Slatina au identificat un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din județul Vâlcea, care ar fi condus autoturismul găsit răsturnat în afara părții carosabile. Bărbatul bănuit că ar fi condus autoturismul respectiv a fost testat cu aparatul alcooltest și a rezultat o concentrație de 0, 17 miligrame/ litru alcool pur în aerul expirat. Totodată, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice de sânge”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Polițiștii olteni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

În urma accidentului a rezultat rănirea unui bărbat de 31 de ani, din comuna Oporelu, care a acuzat dureri toracice și excoriații la cap, acesta fiind transportat la UPU Slatina.