VIDEO. Ample acțiuni de căutare în zona podului Olt pentru un bărbat, de 48 de ani, din Vulpeni

UPDATE: Potrivit ISU Olt, bărbatul a fost găsit în apele Oltului. Olteanul era căutat cu două bărci cu motor, începând cu ora 06.00, iar căutările scafandrilor au durat aproximativ o jumătate de oră. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost adus la mal, iar medicul de pe ambulanță a constatat decesul. Acesta a fost găsit în zona unui picior al podului, unde adâncimea apei este de peste zece metri, vizibilitate aproximativ un metru, temperatura apei fiind de circa 8 grade Celsius.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Ample acțiuni de căutare au loc în această dimineață, 14 aprilie, în zona podului de peste râul Olt de la ieșirea spre Craiova. 

„Echipaje din cadrul ISU Olt și ISU Dolj, cu autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială pentru transport scafandri și echipamente la locul intervenției, din cadrul ISU Dolj, două autospeciale pentru primă intervenție și două bărci cu motor, acționează în zona Podului Olt, pentru căutarea unui bărbat, posibil înecat”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Potrivit reprezentanților ISU Olt, este căutat un bărbat, de 48 de ani, din comuna Vulpeni.