O femeie, de 43 de ani, din Corabia a fost violată de fostul concubin. Bărbatul a fost arestat preventiv

O femeie, de 43 de ani, din Corabia a fost violată în noaptea de 24 spre 25 mai de fostul său concubin. Acesta a intrat peste femeie în casă, a bătut-o și a obligat-o să întrețină raporturi sexuale.

Corăbianul, de 46 de ani, a fost arestat pentru 30 de zile de magistraţii corăbieni, fiind acuzat de viol.

„La data de 25 mai 2021, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Corabia au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 43 de ani, din orașul Corabia, cu privire la faptul că în noaptea de 24 spre 25 mai, fostul său concubin ar fi pătruns în locuința sa, ar fi agresat-o fizic și ar fi constrâns-o să întrețină raporturi sexuale. Polițiștii au demarat de îndată cercetări, iar în urma audierilor și administrării probatoriului în cauză, un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din orașul Corabia, a fost reținut pentru 24 de ore”. În cursul zilei de 26 mai , bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. , a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Olt.

Violatorul se află în prezent încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.