PNL Olt, alegeri fără surprize în șapte localități

Au fost alegeri la nivelul filialelor PNL din șapte orașe din Olt, luni, 21 iunie, foștii lideri fiind reconfirmați în funcții, după cum urmează:

-Daniel Tudor – președinte PNL Scornicești;

-Cristi Pavel – președinte PNL Caracal;

-George Ciucu – președinte PNL Corabia;

-Marian Tudorică – președinte PNL Drăgănești;

-Nicu Țundrea – președinte PNL Potcoava;

-Miruna Vulcănescu – președinte PNL Piatra-Olt;

-George Oprea – președinte PNL Balș.

Președintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, s-a arătat mulțumit de activitatea șefilor de organizații din cele șapte orașe, precizând că aceștia au întărit organizațiile și au format echipe sudate.

„Filiala Olt a PNL parcurge cu hotărâre pașii statutari pentru reconfirmarea legitimității noastre, ca formațiune politică liberală, în toate localitățile județului Olt. Astăzi, au avut loc alegeri maraton în organizațiile noastre din șapte localități oltene în care democrația, voința majoritară, respectarea șanselor și promovarea valorilor dreptei liberale au reconfirmat pe pozițiile de lideri oameni capabili, onești, piloni de bază ai politicii liberale oltene. Îi felicit pentru promovarea intereselor partidului, întărirea organizațiilor pe care le reprezintă, echipele puternic sudate pe care le-au format, dialogul deschis și cooperarea, calități și atitudini care le-au redat astăzi legitimitatea, reconfirmată prin vot”, a spus Voiculescu.