CJ Olt, bani pentru devierea unei conducte de gaz, pe drumul de acces la stația de transfer deșeuri Balș. Oprescu: „Sperăm ca, până la finalul anului, să avem și recepția finală”

CJ Olt a aprobat în ședința de astăzi, 24 iunie, suma de 150 de mii de lei pentru lucrările la drumul județean DJ 644B, dar și la drumul de acces la stația de transfer deșeuri Balș. În localitatea Bobicești, traseul drumului se intersectează cu o conductă de gaze, banii urmând să fie folosiți pentru devierea acesteia și continuarea lucrărilor.

Președintele CJ Olt, Marius Oprescu, și-ar dori ca, până la finalul acestuia an, lucrările să fie finalizate.

„Avem o lucrare începută, un drum către stația de transfer deșeuri Balș, pe acel drum a apărut o intervenție, trebuie să traversăm o conductă de gaze și am alocat bani pentru acea deviere. Se lucrează la drum, sperăm ca până la finalul anului să avem și recepția finală, totul depinde și de rectificarea noastră bugetară, să alocăm bani astfel încât să terminăm acest drum. L-a început de an nu am alocat suficienți bani pentru acel drum, nu am avut”, a spus Oprescu.

Proiectul „Execuție sector din drumul județean nou DJ644B, km 0+000-2+650, L=2,650 km și drum acces din DJ 644B la stația de transfer deșeuri Balș, L=0,250 km” are o valoare de 6.696.127,23 lei (fără TVA), lucrările fiind executate de SC Condor Păduraru.