Liviu Radu, manager cu concurs la Spitalul Caracal. A fost evaluat de primarul Cătălin Rotea și directorul de la Spitalul Schitu, doctorul Sorin Brătoi

Spitalul Municipal Caracal are manager cu concurs. Liviu Radu a fost declarat admis la concursul pentru postul de manager, acesta obținând 8,28 puncte la proiectul de management și 8,62 puncte atunci când i-au fost evaluate abilitățile de manager, punctajul final fiind de 8,45. 

Din comisia de concurs au făcut parte: juristul Cătălin Tudor – președinte, primarul orașului Balș, fostul manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina, Cătălin Rotea, și doctorul Sorin Brătoi, managerul Spitalului de Psihiatrie Schitu Greci. Prezența primarului Cătălin Rotea și a doctorului Sorin Brătoi în comisia de concurs se explică prin faptul că aceștia au experiență în fruntea unităților medicale din județ, având mandate de cel puțin trei ani.

Medicul infecționist Liviu Radu urmează să încheie contractul de management cu Primăria Municipiului Caracal, potrivit legii, pe o perioadă de maximum trei ani.

Liviu Radu, cel care a avut și un mandat de primar la Caracal, a fost singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului Municipal Caracal. Înainte de a fi ales primar, Liviu Radu a mai condus spitalul din Caracal.