Un alt elev de la Liceul Tehnologic „Danubius” Corabia a fost eliminat. Este liceul cu cei mai mulți absenți la Bacalaureat

2.243 de elevi au susținut miercuri, 30 iunie, proba la alegere a profilului și a specializării de la Bacalaureat.

Din păcate, reprezentanții ISJ Olt au anunțat că un alt elev, tot de la Liceul Tehnologic „Danubius” Corabia, a fost eliminat, după ce a fost prins cu un telefon în buzunar. Liceul din Corabia este unitatea de învățământ din județ unde au absentat cei mai mulți adolescenți, 76 de elevi nu sau prezentat să susțină proba de miercuri din cei 142 înscriși.

De la Liceul Tehnologic „Metalurgic” Slatina nu s-au prezentat la proba de miercuri 27 de elevi din cei 173 înscriși, iar la Liceul Tehnologic „PS Aurelian” Slatina au absentat 10 elevi din cei 165 înscriși.

Ultima probă scrisă, proba la Limba și literatura maternă, este programată joi, 1 iulie. În județul Olt, examenul este organizat în 15 centre. Pentru susținerea probelor scrise s-au înscris 2.575 de candidați, dintre care 2195 de candidați din promoția curentă, respectiv 380 de candidați din promoțiile anterioare.

Afișarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 5 iulie (până la ora 12:00).