Accident, în Slatina. Un copil de 11 ani și o femeie au ajuns la spital

Două mașini au fost implicate sâmbătă, 8 aprilie, într-un accident rutier, pe strada Drăgănești, la intrare în Slatina dinspre comuna Brebeni, chiar sub podul de cale ferată.

Un copil de 11 ani și o tânără de 32 de au ajuns la UPU Slatina, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

„Astăzi, 8 aprilie 2023, în jurul orei 15:15, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Drăgănești, din municipiul Slatina, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate 2 autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 21 ani, din municipiul Slatina, județul Olt și un autoturism condus de o tânără, în vârstă de 32 de ani, din aceeași localitate.

În urma evenimentului rutier, tânăra de 32 de ani și un minor, pasager în autoturismul condus de aceasta, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.