VIDEO ȘOCANT. Bărbat lovit mortal pe trecerea de pietoni, la Negreni

Un accident mortal a avut loc luni, 5 iulie, în jurul orei 15.00, la Negreni, sat ce aparține de Scornicești (județul Olt). Un bărbat de 69 de ani, din Scornicești, a fost lovit mortal în timp ce traversa Drumul Național 65, ce străbate localitatea Negreni.

Bărbatul traversa șoseaua pe trecerea de pietoni și a fost lovit de mașina condusă de un șofer de 55 de ani, din Slatina. Pietonul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a murit.

„La data de 05 iulie, ora 15.04, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Naţional 65, pe raza localităţii Scorniceşti. În eveniment a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, de 55 de ani, din municipiul Slatina și un pieton, un bărbat, de 69 de ani, din oraşul Scorniceşti. În urma coliziunii, pietonul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde ulterior a decedat. Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.