A murit doctorul Hariton Laibăr de la Spitalul Caracal. Managerul Liviu Radu: „Cu el s-au înființat Urgențele, la Caracal”

Personalul medical de la Spitalul Municipal Caracal este în doliu, după ce medicul Hariton Laibăr a murit.

„Regretăm sincer dispariția fulgerătoare a colegului și prietenului nostru doctorul Hariton Laibăr, șeful Compartimentului Urgențe”, este mesajul Spitalului Caracal.

Managerul Spitalului Municipal Caracal, medicul Liviu Radu, a precizat că doctorul a fost găsit mort acasă, în camera lui. Avea 67 de ani, iar de o jumătate de an își încetase colaborarea cu unitatea medicală, după o lungă activitatea la Camera de Primiri Urgențe Caracal. De fapt, medicul Hariton Laibăr a pus umărul la înființarea acestui serviciu în cadrul unității medicale din Caracal.

„Ieri dimineață a murit, era acasă cu fata lui, l-au găsit mort în camera lui, a făcut stop cardio-respirator. Avea 67 ani. Îmi pare foarte rău, toți regretăm dispariția lui. Nu mai lucra de vreo jumătate de an. Cu el s-au înființat Urgențele, la Caracal (n. red- Camera de Primiri Urgențe Caracal)”, a spus managerul Liviu Radu.

Înmormântarea va avea loc mâine, joi, 8 iulie, în jurul prânzului, la Caracal.