Tânărul de 23 de ani, care a fost implicat în accidentul feroviar de la Găneasa, a murit

Tânărul de 23 de ani, care sâmbătă seara conducea mașina ce a fost acroșată, la Găneasa, de terenul care circula pe ruta Râmnicu Vâlcea-Piatra-Olt, a murit. Băiatul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Slatina, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică a fost transferat la Craiova, unde a murit astăzi, 12 iulie.

Prietenii băiatului sunt în stare de șoc și au transmis zeci de mesaje de condoleanțe. 

„Drum lin prietene! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!”, a scris o prietenă pe pagina de socializare.

Accidentul feroviar a avut loc în comuna Găneasa sâmbătă seara, 10 iulie, fiind implicate un tren InterRegio și o mașină. Tânărul  conducea autoturismul pe DC 14, în comuna Găneasa, satul Izvoru, iar la trecerea la nivel cu calea ferată simplă, fără bariere, a fost acroșat de trenul Regio 2224 care circula pe ruta Râmnicu-Vâlcea-Piatra-Olt.

Băiatul de 23 de ani, din comuna Găneasa, a rămas încarcerat în urma evenimentului. Acesta a fost găsit în stare de inconștiență, cu funcții vitale prezente și a fost extras din autoturism de echipajul de descarcerare, concomitent cu acordarea îngrijirilor medicale. Pacientul a suferit multiple traumatisme în urma accidentului feroviar și nu a mai putut fi salvat de către medici..