Trupul neînsuflețit al tânărului ce a căzut dintr-o barcă pe Dunăre, la Corabia, a fost găsit. Plutea lângă o geamandură

Trupul neînsuflețit al tânărului de 21 de ani din Corabia, care duminică a căzut dintr-o barcă, pe Dunăre, a fost găsit. Reprezentanții IPJ Olt au precizat că trupul plutea lângă o geamandură, la aproximativ 12,5 kilometri de locul producerii accidentului naval.

„Persoana dispărută în urma evenimentului naval, din data de 25 iulie a.c., din zona portului Corabia, a fost găsită pe Dunăre, decedată, în zona localității Gârcov, plutind lângă o geamandură, la aproximativ 12,5 kilometri de locul producerii accidentului”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, conducătorul ambarcațiunii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În cauză, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, se efectuează cercetări sub aspectul săvărșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă și conducerea unei nave de către o persoană care are în sânge o îmbibație alcoolică mai mare de 0.8 g/l., fiind întocmit un dosar penal”, au mai precizat polițiștii olteni.

În accidentul naval de duminică, 25 iulie, de pe Dunăre, în zona Portului Corabia, o barcă de agrement în care se aflau nouă persoane, toate din Corabia, s-a răsturnat. Opt persoane au ieșit singure la mal, însă tânărul de 21 de ani a dispărut sub ape.