Centrul de Sănătate Drăgănești-Olt se redeschide din septembrie. Patru cabinete și un punct de recoltare analize pentru localnici

Centrul de Sănătate Drăgănești-Olt, integrat Spitalului Județean de Urgență Slatina, se redeschide din septembrie. Localnicii vor avea la dispoziție cabinete medicale de Diabet, Neurologie, Medicină Internă și Pediatrie. Totodată, va funcționa și un punct pentru recoltarea analizelor de laborator, pe bază de trimitere.

„Începând cu luna septembrie, aceste cabinete medicale își vor primi pacienții în clădirea fostului Centru de Sănătate Drăgănești-Olt, din strada Căpitan Drăgănescu nr.3, clădire care a fost reabilitată prin eforturile Consiliului Județean Olt, cu finanțare de la bugetul propriu”, a declarat managerul Spitalului Slatina, Angela Nicolae.

Investiţia CJ Olt de la Centrul de Sănătate Drăgănești-Olt s-a ridicat la două milioane de lei şi a presupus lucrări de arhitectură, refacerea instalaţiilor termice, sanitare şi electrice, dar şi achiziţionarea de mobilier nou.

Centrul de Sănătate Drăgăneşti-Olt a fost închis în 2011, de Guvernul Boc.

 

FOTO: imagine ilustrativă, intrarea în orașul Drăgănești-Olt