PSD, calcule privind depunerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Oprescu: Înainte sau după alegerile interne din PNL și USR

Social-democrații fac calcule privind oportunitatea depunerii unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Liderul PSD Olt, Marius Oprescu, a precizat joi, 26 august, că o decizie va fi luată la finalul acestei săptămâni, când va avea loc o întâlnire politică la Olimp. Oprescu a precizat că se discută dacă moțiunea de cenzură să fie depusă înainte sau după alegerile interne din PNL și USR.

„PSD își face calcule dacă această moțiune trebuie depusă acum, până în alegerile interne din PNL, sau după alegerile interne din PNL și USR. Vrem să calculăm foarte bine, pentru că încercăm să vedem când această moțiune ar avea mai mari șanse de trecere. Știți foarte bine, cei care suntem în Opoziție și încercăm să susținem această moțiune, singuri nu avem oamenii necesari să creăm Majoritate și atunci este nevoie de o masă critică din cei nemulțumiți din actualul arc guvernamental. Nu știm când o vom depune, la finalul săptămânii avem și o întâlnire politică, la Olimp, în care se va desfășura atât Comitetul Politic Național, cât și o întâlnire cu grupurile parlamentare în care se vor lua aceste decizii”, a spus Oprescu.