Ghiozdane complet echipate, pentru toți copiii din clasa 0 din Slatina

Primăria Slatina continuă Programul „Primul meu ghiozdan”, iar toți copiii care pășesc, toamnă aceasta, în bănci vor primi un ghiozdan complet echipat. 740 de ghiozdane au ajuns deja în școlile din municipiul Slatina, 345 fiind pentru fetițe, iar 395 pentru băieți.

„Încă de astăzi m-am asigurat de faptul că, luni, 13 septembrie, fiecare copil din grupa 0 va fi așteptat în bancă, cu un ghiozdan complet echipat, oferit de Primăria Municipiului Slatina. Am dorit în mod deosebit să continui acest proiect, tocmai prin prisma faptului că începutul grupei 0, reprezintă o nouă etapă nediferențiată, pentru toți copiii independent de posibilitățile pe care micuții le au acasă”, a spus primarul Slatinei, Emil Moț.

Programul „Primul meu ghiozdan”, derulat de Primăria Slatina, a ajuns la ediția a VII-a. Fiecare ghiozdan va fi echipat cu un set de rechizite și va fi furnizat sub forma unui pachet și va conține: două caiete/48 file dictando; două caiete/48 file matematică; două caiete tip II; un bloc de desen; un set de acuarele 12 culori cu pensulă; un set de carioci 10 culori; un penar echipat cu: un stilou cu rezerve, două creioane, o gumă de șters, o ascuțitoare; o felicitare personalizată; un orar personalizat.