Liberalii olteni, la masă cu social-democrații, pentru dezbaterea Planului Național de Investiții „Anghel Saligny”. Secretarul general al Guvernului, prezent

Sala Europa a Consiliului Județean Olt a găzduit marți, 14 septembrie, o întâlnire de lucru în cadrul căreia s-a discutat Planul Național de Investiții „Anghel Saligny”. La masa discuțiilor s-au așezat senatorul liberal, Liviu Voiculescu, președintele CJ Olt, Marius Oprescu, prefectul de Olt, Florin Homorean, dar și primarii mai multor localități din județ. Totodată, la întâlnire a fost prezent și secretarul general al Guvernului, Mircea Abrudean.

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a precizat că prioritate vor avea proiectele de infrastructură, precum asfaltarea drumurilor sau introducerea rețelelor de apă și canalizare.

„Ca reprezentant al Parlamentului și susținător al Planului Național de Investiții Locale Anghel Saligny, astăzi am participat la o întâlnire de lucru cu secretarul general al Guvernului, Mircea Abrudean, conducerea Consiliului Județean Olt, prefectul Județului și primarii din Olt. Întâlnirea a fost găzduită de Consiliul Județean și a avut ca scop dezbaterea publică a proiectului referitor la „Planul Național de Investiții Anghel Saligny” și a Ordonanței de Urgență a Guvernului privind modificarea legislației achizițiilor publice în sensul ajustării prețurilor la contractele de achiziții. Reprezentantul Guvernului a prezentat primarilor calendarul depunerii proiectelor ce vor putea fi finanțate prin Planul Național de Investiții, insistând asupra faptului că prioritate vor avea proiectele de infrastructură (drum, apă, canalizare)”, a declarat senatorul Liviu Voiculescu.