VIDEO. Bărbatul care a luat cu forța de pe stradă o femeie, la Dobrosloveni, reținut. Nu avea voie să se apropie de fosta iubită

Bărbatul de 31 de ani, din comuna Dobrosloveni, care a luat cu forța o femeie de pe stradă și a introdus-o într-o mașină, a fost reținut pentru 24 de ore. Este acuzat de lipsire de libertate și de încălcarea unui ordin de protecție pe care femeia, fosta sa iubită, îl obținuse în instanță pentru șase luni. 

„În continuarea cercetărilor, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au dispus reținerea bărbatului de 31 de ani, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsite de libertate și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse, pe numele bărbatului fiind deja emis un ordin de protecție de către instanța de judecată, pe o perioadă de 6 luni, cu valabilitate până în luna noiembrie 2021”, au declarat reprezentanții IPJ Olt.

Polițiștii din cadrul IPJ Olt au fost sesizați în această dimineață, 21 septembrie, că o femeie din Caracal a fost răpită. Este vorba despre o caracaleancă de 31 de ani care a fost băgată într-o mașină de culoare gri de fostul concubin. Scenele au avut loc în zona Primăriei Dobrosloveni.

Bărbatul a fost depistat câteva ore mai târziu între comunele Radomirești și Mihăiești, acesta fiind împreună cu femeia.