Angajări la IPJ Olt din sursă externă. Înscrierile, până pe 5 octombrie

Inspectoratul de Poliție Județean Olt scoate la concurs 17 posturi de agenți și ofițeri de poliție, prin încadrare din sursă externă. Astfel, a fost demarată procedura de ocupare prin concurs, prin încadrare din sursă externă, a 12 posturi de ofițeri de poliție și cinci posturi de agenți de poliție.

Înscrierile se fac on-line, pe adresa de e-mail: sursaexterna@ot.politiaromana.ro, în perioada 23 septembrie – 5 octombrie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare(pe data de 05.10.2021 până la orele 16:00).

„Posturile respective sunt în specialitățile cazier judiciar, statistică și evidențe operative, comunicații și informatică,  pregătire profesională, reținere și arestare preventivă,  cercetarea și prevenirea criminalității, investigații criminale, structura de securitate, investigarea criminalității economice și implementarea proiectelor europene”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Olt.

În perioada 21 – 29 octombrie, se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă.

La data de 6 noiembrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Posturile de personal contractul vor fi scoase la concurs, în perioada următoare, în conformitate cu prevederile Hotărârii nr. 286 din 23 martie 2011, pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice.