ALRO: Nu am luat o decizie de închidere a activității, în ciuda situației excepționale de pe piețele de energie și gaze

După ce liderul de sindicat Constantin Popescu a tras un semnal de alarmă privind situația gravă în care se află Alro Slatina, în contextul crizei pe piața energiei, conducerea fabricii a precizat că nu s-a luat o decizie de închidere a activității.

„Cu privire la știrile apărute în presa românească referitoare la închiderea iminentă a activității de producție, societatea anunță investitorii și publicul interesat că nu a luat o decizie în acest sens în forurile statutare, în ciuda situației excepționale de pe piețele de energie și gaze. Conducerea societății privește cu îngrijorare evoluțiile recente ale prețului energiei, considerând nivelurile atinse în ultimele zile ca fiind nefundamentate si nesustenabile din punct de vedere economic. Situația economica este fluida și extrem de volatilă, iar în momentul în care conducerea societății va lua decizii de impact pentru societate și investitorii, va anunța acest lucru potrivit reglementarilor în vigoare”, a anunțat ALRO pe site-ul oficial.

Comunicatul companiei ALRO poate fi citit accesând link-ul: https://www.alro.ro/article/comunicare-privind-activitatea-companiei