Un portofel doldora de bani a fost găsit, pe o pârtie din Rânca, de un jandarm de la Detașamentul Balș. Cum l-a identificat pe proprietar

Plutonierul adjutant Vasile Parșucă din cadrul Detașamentului de Jandarmi Balș a găsit sâmbătă, 15 ianuarie, pe o pârtie din Rânca, un portofel cu 1.200 de euro, 3.000 de lei și mai multe documente.

Jandarmul a descoperit în portofel și bonul de la unitatea unde era cazat turistul, identificându-l astfel pe proprietar.

„1.200 euro, 3.000 lei, acte de identitate și alte documente personale – toate într-un portofel pierdut! Din fericire, găsit de colegul nostru plutonier adjutant Parșucă Vasile, din cadrul Detașamentului de Jandarmi Balș. El se afla ieri, 15 ianuarie a.c. pe pârtia de la Rânca, județul Gorj, când a observat, căzut, portofelul cu pricina. Printre bani și documente a găsit și bonul primit la cazare în stațiune și astfel l-a găsit pe posesor imediat. Îl felicităm și noi pe Vasile pentru gestul său și spiritul civic de care dă dovadă de fiecare dată!”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Olt.