Bătaie cu pumnii și picioarele într-un bar din Piatra-Olt. Doi bărbați, arestați preventiv, altul, plasat sub control judiciar

Trei bărbați au intrat în vizorul oamenilor legii, după ce ar fi lovit cu pumnii și picioarele un tânăr de 31 de ani, în incinta unui bar din Piatra-Olt. În noaptea de 31 ianuarie-1 februarie, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore pe cei trei bărbați, bănuiți de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Olt. Ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Balș a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, pentru bărbatul în vârstă de 30 de ani, iar pentru ceilalți doi olteni, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Polițiștii spun că bărbații au avut un conflict spontan cu tânărul de 31 de ani pe care l-au lovit cu pumnii și picioarele.

„Din cercetări a reieșit că, în seara zilei de 31 ianuarie, în timp ce se aflau în incinta unei societăți comerciale, din orașul Piatra-Olt, trei bărbați, cu vârstele de 25, 30 și 52 de ani, în urma unui conflict spontan, l-ar fi lovit, cu pumnii și cu picioarele, pe un alt bărbat, în vârstă de 31 de ani. În urma altercației, bărbatul, de 31 de ani, a necesitat îngrijiri medicale și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conform concluziilor preliminare ale medicului legist, bărbatului i-au fost provocate leziuni ce necesită 5-6 zile pentru vindecare”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuț Vasiloaica.

Cei trei bărbați care l-au lovit pe tânărul de 31 de ani se întorseseră recent din străinătate.

foto:arhivă