Alexandru Stănescu a demisionat de la ANRE: Am luat această decizie pentru a mă putea dedica unor proiecte care îmi solicită întreaga implicare

Alexandru Stănescu a demisionat din funcția de membru în comitetul de reglementare al ANRE, anunțul fiind făcut de către Partidul Social Democrat miercuri, 2 martie.

„Începând cu data de 3 martie 2022, domnul Alexandru Stănescu, propus de grupul parlamentar al PSD pentru funcția de membru în comitetul de reglementare al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energie (ANRE), își încetează mandatul, la cerere”, se arată într-un comunicat al PSD.

Stănescu a precizat că se va implica în alte proiecte.

„Am înaintat în această dimineață Parlamentului demisia din funcția de membru în comitetul de reglementare al ANRE. Am luat această decizie pentru a mă putea dedica în continuare unor proiecte care îmi solicită întreaga implicare. Mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată”, a declarat Alexandru Stănescu.

În perioada 2012–2020 Alexandru Stănescu a fost deputat PSD, vicepreședinte, apoi președinte al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților.  Fostul parlamentar oltean era în conducerea ANRE de la începutul lunii decembrie a anului 2021.