DSP Olt, buget de 550.000 lei pentru închirierea unui nou spațiu. Birourile de la parterul Blocului Medicală vor reveni Spitalului Slatina

Direcția de Sănătate Publică Olt dorește să închirieze spații de birouri dotate cu utilități și locuri de parcare, pentru care a demarat o procedură, în această perioadă. Toate birourile de la parterul Blocului Medicală din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina urmează să fie mutate în noua locație.

Spațiul de la parterul Blocului Medicală va reveni Spitalului Slatina, informația fiind confirmată de managerul unității spitalicești, Angela Nicolae. Practic, birourile DSP Olt de la parterul Blocului Medicală vor fi mutate într-un alt spațiu stabilit după deschiderea ofertelor.

„Clădirea este a noastră, spațiile sunt ale noastre, ne vor rămâne nouă. DSP Olt va pleca de acolo, așa am înțeles și eu, așteptăm oficial să se și întâmple. Cei de la DSP Olt au fost găzduiți acolo o perioadă de timp, sunt colaboratorii noștri, a spus managerul Spitalului Slatina, Angela Nicolae.

Potrivit unor surse, birourile DSP Olt de la Policlinica Veche din Slatina, unde funcționează Inspecția Sanitară, vor rămâne în continuare acolo.

Potrivit unui anunț, DSP Olt caută să închirieze un spațiu de birou, exclusiv în Slatina, pentru o perioadă de patru ani de la data semnării contractului de închiriere, bugetul alocat fiind de 550.000 lei inclusiv TVA.

Obiectul și durata contractului: Închirierea unui spațiu de birouri, exclusiv în Slatina, pentru sediul DSP Județeană Olt, pentru o perioadă de patru ani de la data semnării contractului de închiriere de către ultima parte, dar nu mai târziu de data de 15.04.2022. Buget alocat: 550.000 lei, inclusiv TVA. (…) Tariful per metrul pătrat reprezintă un preț maximal aplicabil pe toată durata de valabilitate a contractului. Autoritatea contractantă va suporta plata lunară aferentă utilităților (gaz, energie electrică, apă, canal, încălzire, după caz), conform cotei părți ce îi revine, în baza consumurilor reale înregistrate. (…) Pentru cel mai mic dintre prețurile ofertate se vor acorda 100 de puncte, indiferent de regimul taxabil al ofertantului evaluarea se va face pentru valorile inclusiv TVA. În situația în care două sau mai multe oferte au același punctaj, ofertanților respectivi li se va solicita o nouă propunere financiară în plic închis. În acest caz, contractul va fi atribuit ofertantului a cărui nouă propunere financiară are prețul cel mai scăzut”, se arată în anunțul postat pe site-ul DSP Olt.

Ofertele vor fi deschise pe 17 martie, ora 11.00.

Reprezentanții DSP Olt nu au putut fi contactați pentru un punct de vedere.

Anunțul complet, accesând link-ul: http://www.dspolt.ro/stiri2022/disb.2022.pdf