Spitalul de Psihiatrie Schitu a scos la concurs postul de director financiar-contabil

Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu Greci a scos la concurs postul de director financiar-contabil, grad II, iar candidații interesați de acest post își pot depune dosarele de înscriere până pe 3 mai. Potrivit site-ului unității medicale, din echipa de conducere a Spitalului de Psihiatrie Schitu fac parte doctorul Sorin Brătoi, manager, medicul Mariana Leancă Marcu – director medical, și economistul Florentina Alexandru, director financiar –contabil (interimar), cei trei alcătuind și comitetul director.

Concursul pentru postul de director financiar-contabil are următoarele probe: test-grilă de verificare a cunoștințelor din legislația specifică postului, susținerea proiectului de specialitate și interviul de selecție. Proba scrisă este programată pentru 12 mai, susținerea proiectului pentru 17 mai, interviul pe 20 mai, urmând ca rezultatele finale să fie afișate pe 23 mai.

Candidații trebuie să fie absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, în profil economic, cu cel puțin doi ani de vechime în specialitatea studiilor.

sursa foto: captură spitalul-schitu.ro